Brusque Ponies

Tervetuloa!

Brusque Ponies on shetlanninponien kasvatukseen ja kilpailuttamiseen erikoistunut talli, jonka toiminta sai alkunsa vuonna 2018 Duán Stablen massiivisen remontin jälkimainingeissa. Koska laukkahevostoiminta ei koskaan ottanut tuulta alleen, vapautui niiden käytöstä tilat shetlanninponeille.
Tämäkin talli on eräänlainen tallinpitäjän öinen päähän pisto. Toisaalta, ei kai sellainen päähän pisto voi olla kovin huono, jos sillä saadaan muuten käyttämättömäksi jäävät tilat käyttöön. Sitä paitsi, kyllä maailmaan aina yksi uusi shetlanninponitalli mahtuu!

Omien ponien kilpailuttamisen lisäksi Brusquessa järjestetään kuukausittain koulratsastus ja valjakkoajokisoja, silloin tällöin myös shetlanninponeille avoimia näyttelyitä pääasiassa VSN:n alaisuudessa.
Meillä ovet ovat aina avoinna vierailijoille, joten olet oikein lämpimästi tervetullut tutustumaan talliin ja sen asukkaisiin!

Ystävällisin terveisin; reibili (virtuaalireibili@gmail.com)
Jos pidit tallista, voit antaa sille positiivisen äänen VRL:n tallilistallaVähän meistä

Brusque Ponies on siis shetlanninponitalli, jossa kasvatetaan ja kilpailutetaan shetlanninponeja, niin valjakkoon kuin kouluratsastukseenkin, päätoiminnan kuitenkin ollessa valjakkoajossa. Toimintaamme kuuluu myös tuontitoiminta, lähinnä tallin omiin tarpeisiin, mutta satunnaisesti tuonteja tulee myös myyntiin, lähinnä, jos ne eivät osoittaudukaan meidän käyttöömme sopivaksi.

Talli on aivan Duán Stablen läheisyydessä, poneille on varattu kolme tallia jotka siis jäivät laukkahevosilta. Niillä on isot hiekkapohjaiset lankkutarhat, joissa ponit tarhaavat kokopäiväisesti, aamusta iltaan, isoissa laumoissa.

Tallin maastot ovat myös yhteiset muiden tallien kanssa, eli metsäteitä, polkuja, lampia ja harjoitusratoja löytyy käytettäväksi, eikä ponienkaan kanssa tarvitse pelätä että jäisi muiden jalkoihin. Käytössä on myös kenttä sekä maneesi, joka on yhteinen Sardonic Sporthorsesin kanssa.

Tallityöntekijöitä ponitalleilla on kolme kappaletta, jotka kukin tahollaan hoitavat oman tallinsa. Tallinpitäjä reibili hyppii paikasta toiseen paikkaamassa toisia sairastapauksissa, ja kuten asiaan kuuluu, käy silloin tällöin valittamassa tekemättä jääneistä asioista. Tietenkään laittamatta tikkua ristiin niiden asioiden eteen itse.

Ulkoasu © najadi.net/a/vapaasti / Andrew Gustar / muokkaus VRL-10965
Etusivun kuva Vapaasti by AK
Tämä on virtuaalitalli / this is a sim-game stable