Brusque Ponies

Kasvatus

Brusque Poniesisssa kasvatetaan pääasiassa valjakko- ja koulupainotteisia shetlanninponeja. Usein vanhemmat ovat molempien lajien taitajia, joten varsoilla on kaiket edellytykset kokeilla paria eri lajia ja löytää näin se oma leipälajinsa.

Vanhemmat pyritään valikoimaan sellaisista yksilöistä, joilla on riittävät kilpailunäytöt, hyvä rakenne sekä erityisesti erinomainen luonne. Hyvällä luonteella tarkoitamme sitä, että ponit ovat helppoja käsitellä, ja toimivia lastenkin kanssa.

Kasvatit ja myyntiehdot

Vaikka suurin osa kasvateista suunnitellaan niin, että ne voidaan jättää kotiin, tulee osa suoraan myyntiin. Kasvateillemme ei ole asetettu järin tiukkoja myyntiehtoja.

Toivomme, että kasvattimme pääsisivät kotiin, jossa niiden elämällä olisi jokin tarkoitus. Olipa se sitten lasten talutusponi, tallin maskottiponi, jonkun ensimmäinen kilpaponi; mitä tahansa, kunhan poni vain saa rakastavan kodin!
Kasvattajanimenä meillä toimii etu- tai takaliitteenä Brusque (Brusque ***** / **** Brusque) tai v.d. Brusque (***** v.d. Brusque.) Kasvatteja on mahdollista saada myös ilman kasvattajanimeä.


Myyntiehdot
- Kasvatti saa sivut kohtuullisen ajan kuluessa
- Kasvatin sivuille merkitään kasvattajaksi Brusque Ponies, linkitettynä tallin etusivulle.
- Kasvatti rekisteröidään VRL:oon, kasvattajanimeksi Brusque, syntymää Suomi. Kasvattajaksi merkitään Brus4183

En ylläpidä tallin sivuilla erikseen kasvattilistausta, koska koen sen hyödyttömäksi. Sen vuoksi olisi ehdottoman suotavaa rekisteröidä kasvatti VRL:oon, sen ollessa ainoa paikka, missä on olemassa minkäänlaista listausta Brusquessa syntyneistä kasvateista. Sitä listaa voit katsoa täältä

Ulkoasu © najadi.net/a/vapaasti / Andrew Gustar / muokkaus VRL-10965
Sivun kuva Vapaasti by AK
Tämä on virtuaalitalli / this is a sim-game stable