Brusque Ponies
Tämä on virtuaalihevonen ! / this is a sim-game horse! Sivun tiedot ja kuvat eivät liity millään tavoin toisiinsa!
Everything on these pages is just imagination and has nothing to do with real horses

© Vapaita kuvia (lisenssi)

Perustiedot

Nimi Maybecks Maple "Marja" Rekisterinumero VH18-017-0420
Rotu, väri Shetlanninponi, m Sukupuoli Tamma
Syntymäaika 02.09.2018, 6v Säkäkorkeus 104cm
Kasvattaja Maybeck Stud Omistaja ​reibili, VRL-10965
Painotus Valjakkoajo Koulutustaso Noviisi
Saavutukset KTK-III Kiinnostaako varsa? Kysy astutusta

Luonne

Olin joskus Maybeckissa näyttelytuomarointi reissuillani jäänyt katselemaan Maybeckin poneja ihan vain huvin vuoksi. Tai siis kukapa ei tykkäisi katsella valtavan suloisia poneja, ja haaveillut omasta sellaisesta? Brusquessa oli jälleen tilaa (tai siis, ainahan meillä on) uudelle ponille ja olin jo edellisen Maybeckiin suunnatun reissun jälkeen iskenyt silmäni rautiaanpäistärikköön oriin nimeltä Maybecks Crusor. Selaillessani myynti-ilmoituksia silmiini osui Maybeckin kasvattimyynti, jossa myynnissä oli juuri kyseisen orin tammajälkeläinen. Maybeck Maplesta oli pakko tarjota heti ja tarjouksen jälkeen jäin jännityksellä odottamaan hyväksyttäisiinkö se. Muutama päivä sitten sain kaivatun, hyväksytyn vastauksen tarjoukseeni ja lähdinkin heti seuraavana päivänä hakemaan tammaa kotiin. Musta kaunotar hurmasi Brusqueen saapumisensa jälkeen saman tien kaikki, eikä mikään ihme. Katsokaa sitä, eihän mikään maailmassa voi olla suloisempi?

Luonteeltaan Marjaksi lempinimeltään ristitty tamma on hurjan kiltti, kaikessa aina innoissaan mukana ja varmasti mikään mahti maailmassa ei saisi tämän neidin pasmoja niin sekaisin, että se aiheuttaisi mitään draamaqueen kohtauksia. Tai no, vesilätäköt metsätiellä täytyy kiertää jos vain suinkin mahdollista, eihän hienon neidin sovi kastella kavioitaan. Marjan kanssa kaikki tykkäävät touhuta, se kulkee tarhaan ja takaisin talliin irti toisten ponien perässä, vaikka saattaakin kesäisin jäädä haukkaamaan vähän välipalaa matkan varrelta löytyvistä ruohomättäistä. Sen voi hoitaa karsinassa irti, se malttaa pysyä nätisti paikallaan ja vain nauttii kaikesta saamastaan huomiosta.
Kuljetuskoppiin Marja nousee hienosti ja matkustaa pitkätkin matkat yksinkin, stressaamatta. Sanomattakin varmasti selvää, että kengitykset tai eläinlääkärin vierailut eivät myöskään tuota päänvaivaa.

Ajaessa tamma on varmasti parhaimmasta päästä tämän tallin poneja. Se reagoi ohjas ja ääniapuihin viipymättä, on aina innoissaan lähdössä treenaamaan ja treenaakin aina positiivisella asenteella. Marja liikkuu aikalailla luonnostaan oikein ja rennosti. Sillä on kolme hyvää askellajia. Askellajeista löytyy mukavasti joustoa ja väljyyttä, ja varmasti juuri näiden vuoksi se onkin niin mainio valjakkoponi. Tarkkuusajossa Marja ei ehkä ole omimmillaan, mutta kouluosuuudella ja maraton osuudella kyllä. Marja on maastoonkin turvallinen valinta, se ei kyttää, säiky eikä riistäydy käsistä, vaikka jotain jännää tapahtuisikin.
© reibili

Suku ja jälkeläiset

i. Maybecks Crusor
KTK-III
rtpäist, 102cm
ii. Coco Crusó
KTK-I, VVJ-I, SHLA-III
rtpäist, 102cm
iii. Cocomber
rtpäis, 104cm
iie. Mastvan Titti
vrt, 99cm
ie. Cherilee
KTK-II, VVJ-I, SHLA-III
rt, 87cm
iei. Curran Mert
rn, 91cm
iee. Chassy II
prt, 90cm
e. Valyrian Syrena
KTK-II
m, 106cm
ei. VIR MVA Ch Wanteborgs Jupiter
KTK-I
trn, 101cm
eii. Hubbingham Jasper
trn, 103cm
eie. Skelberry Rinea
trn, 104cm
ee. Arhavney Shalya
KTK-II
m, 105cm
eei. Rosedawn Cinnamon
hkko, 107cm
eee. Shakira v. Hostberg
m, 104cm
Syntymäaika, skp Nimi Emä/Isä Omistaja
00.00.2017, ori/tamma nimi nimi omistaja
00.00.2017, ori/tamma nimi nimi omistaja
00.00.2017, ori/tamma nimi nimi omistaja

Kisakalenteri

VVJ

Päiväkirjamerkinnät ja valmennukset

Ulkoasu © najadi.net/a/vapaasti / Andrew Gustar / muokkaus VRL-10965
Tämä on virtuaalitalli / this is a sim-game stable