Etusivu Ravurit Peitsarit Sardonic Sporthorses Ristikallion Suomenhevoset Brusque Ponies

Peitsarit
Don't get mad. Get pacer.

Info Kilpahevoset Siitostammat Siitosorit Kasvatus

Uutisia / päivityksiä

14.08.2018 Rebel Red ja Trickquess Duán mukana elokuun KTK-tilaisuudessa. Ailahtelevaisen seitsemänvuotiskauden jälkeen kahdeksanvuotiaaksi varttunut Dasha Ach aloittu 8v kautensa kirimällä hienosti toiseksi Gold divisionissa. Heinäkuun loppupuolella pidetyn Redbrook Paceawayn voitti Traumatism Duán. Duánin kasvatit olivat hienosti edustettuina muutenkin, kun neljänneksi juoksi Matchmadeinheaven Duán, seitsemänneksi Double Trouble Duán ja yhdeksänneksi Rising Lord Duán.

22.07.2018 Vähän sivuston yleistä päivittelyä.
Matchmadeinheaven Duán ja Lady Rhapsidion palkittiin molemmat II-palkinnolla heinäkuun KTK tilaisuudessa.

Info

Tallin remontin yhteydessä peitsaritkin saivat lisää tilaa. Nykyisin peitsareille varattu alue käsittää kolme tallia, joista yhdessä asuu aktiivisessa kilpailukäytössä olevat hevoset, yhessä siitosorit ja kolmannessa siitostammat varsoineen.

Vieroitetut varsat muuttavat asumaan pihattoon, jossa ne saavat elellä laumassa aina siihen asti, että ne otetaan taas talliin asumaan ja opiskelemaan tulevan työn saloja.

Tallin ovelta avautuu näkymät tarhoille, tarhojen välistä kulkee tie harjoitusradalle ja metsälenkeille. Tarhat on sijoitettu lähelle tallia, joten tarhaamiseen ja hevosten sisälle kuskaamiseen ei kulu paljon aikaa.

Kaikki kolme tallia ovat sisätiloiltaan identtisiä. Niissä on tilavat ja valoisat karsinat, joissa käytetään kuivikkeena joko purua tai olkea, vähän hevosesta riippuen. Tallin päässä on iso varustehuone, josta löydät jokaiselle hevoselle oman nimetyn naulakon ja kaapin, jossa säilytetään niiden omia varusteita ja muita tavaroita.

Tallin toisesta päästä löytyy pienet sosiaalitilat, joissa työntekijät voivat halutessaan pitää taukoa. Lähinnä jos ovat liian laiskoja kävelläkseen päärakennukselle.

Meillä hevoset tarhaavat kokopäiväisesti, aamusta iltaan. Turhaan ei sisällä seiso yksikään, vaan treenien jälkeenkin ne kuivataan ja tarvittaessa loimitetaan ja laitetaan takaisin ulos. Hevoset ovat vapaalla heinällä, joten puuhaa riittää joko syömisen tai toisten kanssa riehumisen merkeissä.

Hevosilla on käytössään isot hiekka- ja nurmipohjaiset lankkutarhat, joissa ne tarhaavat joko yksin tai pienissä, neljän hevosen laumoissa. Oreille kuitenkin on varattu omat tarhansa tallin takaa, yksilöistä riippuen nekin tarhaavat yksin tai pareittain.

Hyödyllisiä linkkejä

VRER - Virtuaaliravien edistämisryhmä
VPY - Virtuaalinen peitsariyhdistys
VRKK - Virtuaalinen Ravikilpakeskus - Raveja pisteiden kera

Myös näistä paikoista voit löytää peitsareita

Aken Ravitalli
Kerystonin Kartano
Snilli Trotters
Narrilaivan
Lily's Trotters
Elite Farm
Dawn Pacers

Ulkoasu © M Layouts. Otsikon kuva © How I See Life Koristekuvat järjestyksessä © eXtensionHorses / Tino Rossini
Tämä on virtuaalitalli / this is a sim-game stable