Etusivu Ravurit Peitsarit Sardonic Sporthorses Ristikallion Suomenhevoset Brusque Ponies

Peitsarit
Don't get mad. Get pacer.

Info Kilpahevoset Siitostammat Siitosorit Kasvatus

Uutisia

11.05.2018 Hevoset muuttivat tänään remontoituihin tiloihin. Hevoset eivät olleet muutoksista ja uusista karsinoistaan moksiskaan.

Info

Tallin remontin yhteydessä peitsaritkin saivat lisää tilaa. Nykyisin peitsareille varattu alue käsittää kolme tallia, joista yhdessä asuu aktiivisessa kilpailukäytössä olevat hevoset, yhessä siitosorit ja kolmannessa siitostammat varsoineen.

Vieroitetut varsat muuttavat asumaan pihattoon, jossa ne saavat elellä laumassa aina siihen asti, että ne otetaan taas talliin asumaan ja opiskelemaan tulevan työn saloja.

Tallin ovelta avautuu näkymät tarhoille, tarhojen välistä kulkee tie harjoitusradalle ja metsälenkeille. Tarhat on sijoitettu lähelle tallia, joten tarhaamiseen ja hevosten sisälle kuskaamiseen ei kulu paljon aikaa.

Kaikki kolme tallia ovat sisätiloiltaan identtisiä. Niissä on tilavat ja valoisat karsinat, joissa käytetään kuivikkeena joko purua tai olkea, vähän hevosesta riippuen. Tallin päässä on iso varustehuone, josta löydät jokaiselle hevoselle oman nimetyn naulakon ja kaapin, jossa säilytetään niiden omia varusteita ja muita tavaroita.

Tallin toisesta päästä löytyy pienet sosiaalitilat, joissa työntekijät voivat halutessaan pitää taukoa. Lähinnä jos ovat liian laiskoja kävelläkseen päärakennukselle.

Meillä hevoset tarhaavat kokopäiväisesti, aamusta iltaan. Turhaan ei sisällä seiso yksikään, vaan treenien jälkeenkin ne kuivataan ja tarvittaessa loimitetaan ja laitetaan takaisin ulos. Hevoset ovat vapaalla heinällä, joten puuhaa riittää joko syömisen tai toisten kanssa riehumisen merkeissä.

Hevosilla on käytössään isot hiekka- ja nurmipohjaiset lankkutarhat, joissa ne tarhaavat joko yksin tai pienissä, neljän hevosen laumoissa. Oreille kuitenkin on varattu omat tarhansa tallin takaa, yksilöistä riippuen nekin tarhaavat yksin tai pareittain.

Hyödyllisiä linkkejä

VRER - Virtuaaliravien edistämisryhmä
VPY - Virtuaalinen peitsariyhdistys
VRKK - Virtuaalinen Ravikilpakeskus - Raveja pisteiden kera

Myös näistä paikoista voit löytää peitsareita

Aken Ravitalli
Kerystonin Kartano
Snilli Trotters
Narrilaivan
Lily's Trotters
Red Creek Racing
Dawn Pacers

Ulkoasu © M Layouts. Koristekuvat järjestyksessä © eXtensionHorses + lisenssi / eXtensionHorses + lisenssi / Tino Rossini + lisenssi
Tämä on virtuaalitalli / this is a sim-game stable