Mitä? Mikä? Missä?

Virtuaalisia poniraveja ei tapahdu oikeassa elämässä. Virtuaalitallit ja virtuaaliponit- sekä hevoset ovat tavallaan peli, jota pelataan internetissä muiden pelaajien kanssa. "Pelaaja" tai "virtuaaliharrastaja" tekee itselleen sivuston, eli virtuaalitallin, internettiin. Hän keksii joko itse itselleen virtuaalihevosia- ja poneja, tai "ostaa" niitä muilta virtuaaliharrastajilta. Oikea raha ei kuitenkaan liiku suuntaan eikä toiseen.

Virtuaaliharrastuksesta löytyy lisää tietoa Virtuaali Ratsastajainliiton sivulta. Lisää virtuaaliraveista löytyy tietoa Virtuaaliravien Edistämisryhmän sivuilta. Itse olen myös hieman yrittänyt kertoa tästä harrastuksesta Virtuaaliravit- sivulla.

Jos sinulle herää jotain kysyttävää, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen narrilaivan@gmail.com, virtuaalireibili@gmail.com tai virtuaaliaamelia@gmail.com

What? Where?

These are SIM game races for SIM game ponies. That means that nothing is happening in the real life. It's just a game between SIM gamers. The ponies and horses in the photos has nothing to do with any information on this site.

If you want to know more about SIM games, I can only link SIM game for dummies, but I have also written a little bit on my own to lower corner on this site.

If you have any guestions, you can send me an e-mail to narrilaivan@gmail.com.

Tervetuloa tutustumaan ponien omiin ponidivisioonaraveihin!

Kuten vasemmalla jo lukeekin, kyseessä on virtuaalinen poniravisivusto. Mitään ei siis tapahdu oikeasti oikeassa elämässä, eivätkä nämä ravit liity mitenkään oikeaan poniraviurheiluun. Vasemmalta löytyy lisää linkkejä, mikäli haluat tietää mistä virtuaaliharrastuksesta oikein on kyse.

Miseryn ravitalli (misery.) ja Snilli Trotters (MeeriN.) ovat järjestään hevosille omia divisioonaraveja vuodesta 2014 lähtien. Ajatus ponien omista divisioonaraveista on käynyt allekirjoittaneiden (ja monen muunkin) mielessä jo useaan otteeseen. Syyskuussa 2017 Shavo sitten päätti pistää töpinäksi ja alkoi järjestämään poneille omia divisioonaraveja. Heti samantien mukaan tuli vastuuta jakamaan myös reibili. Vuoden 2018 maaliskuun lopulla mukaan remmiin hyppäsi Reprobate ottamaan järjestämisvastuuta reibilin kanssa.

Ponidivisioonaravit perustuvat melko pitkälti virtuaalihevosten divisioonaravien ideaan, joten osallistuminen on tuttua ja helppoa:
  - Divisioonaravit ajetaan vuoden jokaisena kuukautena.
  - Divisioonaravit koostuvat ensin kahdesta eri karsintaraveista (jokaisen kuun 10. ja 20. päivä) ja finaaleista (30. päivä)
  - Ponit kilpailevat eri divisioonissa voittosummansa perusteella.
  - Houkuttimena ponidivisioonaraveissa on kunnian lisäksi isommat palkintosummat.

Lue lisää "säännöt & sarjat" kohdista. katso "kutsut & tulokset" sivuilta seuraavat tulevat divisioonakarsinnat ja osallistu & tule mukaan toimintaamme!

Terveisin,
reibili (virtuaalireibili@gmail.com) & Reprobate (virtuaaliaamelia@gmail.com) sekä Shavo (narrilaivan@gmail.com)

Sivuja on päivitetty viimeksi 30.09.2018.
Sivuston päivittely on ollut hitusen retuperällä ylläpitäjän IRL kiireiden vuoksi. Nyt sivuille on päivitetty uudet sarjamääritykset jotka astuvat voimaan lokakuussa -18 ja vuoden 2018 voittajat on päivitetty syyskuuhun asti.

Ulkoasu © M Layouts, muokkaukset Shavo
Kuva © Suomen Hippoksen kuvapankki, kuvaajaa ei mainittu.
Tämä on virtuaalitalleihin liittyvä sivusto, eikä mitään tapahdu oikeasa elämässä! | This is a sim-game stable related website, and nothing happens in the real world!