Kasvatuksesta

Ristikallion kasvatustoiminta keskittyy pääasiassa yleispainotteisten suomenhevosten kasvatukseen, mutta aina toisinaan meiltä putkahtaa maailmalle myös hevosia, jotka ovat painottuneet vain yhteen lajiin. Useimmiten nämä yhteen lajiin painottuneet ovatkin kenttäratsuja, joten varsoilla on silti yhtäkaikki edellytykset toimia lajissa kuin lajissa.

Meille tärkeintä on määrän sijaan laatu, joten pyrimme valikoimaan kasvattiemme vanhemmiksi menestyneitä yksilöitä, jotka sekä rakenteensa että luonteensa puolesta soveltuvat niin käyttöön kuin näyttöönkin.

Kasvatit ja myyntiehdot

Ristikalliossa ei ylläpidetä kasvattilistaa näillä sivuilla, vaan kasvattejamme voit tarkastella täältä. Kasvattimme tunnistat etuliitteestä Ristikallion.

Myyntiehdot ovat hyvin simppelit:
- Kasvattajaksi hevosen sivuille merkitään Ristikallion Suomenhevoset, linkitettynä etusivulle.
- Kasvatti on rekisteröitävä VRL:oon, kasvattajanimeksi Ristikallion, kasvattajaksi RIST4253
- Kasvatilla tulee olla netissä pysyvät sivut. Jonkinlainen aktiviteetti on plussaa, mutta ensisijaisesti tärkeintä on saada varsoille pysyvät ja rakastavat kodit.
- Kasvatin saa myydä eteenpäin kysymättä minulta ensin, mutta uudet sivut on ilmoitettava kasvatin vaihtaessa kotia/osoitetta, tai sen vanhoilta sivuilta löydyttävä linkki uusille.

Tilausvarsa?

Ristikalliosta on mahdollista saada myös tilausvarsoja. Sekä orit että tammat ottavat vastaan myös tallin ulkopuolisia hevosia. Tilausvarsa asioissa tavoitat minut sähköpsotitse virtuaalireibili@gmail.com. Tilausvarsojen tiimoilta voit ottaa yhteyttä myös jokaisen hevosen omilta sivuilta löytyvien lomakkeiden kautta ("varaa astutus"). Tammojen lomakkeessa kysellään varsan tulevaisuuden suunnitelmia, joten varauduthan kertomaan niistä hieman.