Ristikallion kasvattimyynti

Kevät tarkoittaa useimmiten sitä, että kauan odotut suloiset varsat alkavat putkahdella maailmaan meitä ihastuttamaan. Myös Ristikalliossa on vahdittu tammoja silmä kovana ja nyt ollaan saatettu maailmaan viisi varsin suloista varsaa. Nämä varsat tulevat olemaan tämän vuoden ainoat suoraan julkiseen myyntiin tulevat varsat, joten ole nopea ja varaa omasi!
Kantakirjakelpoiset kasvatit toivotaan nähtävän kantakirjattuina jossain vaiheessa elämäänsä, mutta tämä ei ole ehdoton vaatimus. Pääasia on edes jossain muodossa aktiivinen koti, olipa se aktiivisuus sitten kilpailuja tai tarinointia.
Myyntiehdot meillä on hyvin simppelit, niihin voit tutustua klikkaamalla tästä

Ostajan on mahdollista vaikuttaa annettuihin nimiin sekä syntymäaikoihin, mikäli ehdotetut eivät ole mieleiset tai muuten vain sovi. Kaikki varsat ovat yleispainotteisia, ellei toisin mainita.

1 polviset varsat

o. Ristikallion Pirhana / t. Ristikallion Mustavaris (varattu meera)

Syntynyt 08.04.2019

musta / rautias

i. Pirsketti KTK-I
e. Harakanlento KTK-I

Tästähän ei enää varsa paljon hienommaksi voi mennä! Molemmat vanhemmat on kantakirjattu ykköspalkinnolla, joten kovin kauhea rakennekukkanen tämä varsa ei yksinkertaisesti voi olla. Tosi kiva se on ollut käsitelläkin, tälle käy kaikki, mitä ikinä keksitkään.

o. Ristikallion Kakkukapina / t. Ristikallion Utuinen

Syntynyt 08.04.2019

Rautias (kimo)

i. Munkki-Mellakka KTK-II
e. Hämärän Häive KTK-III

Hieman häslä varsa, mutta me täällä sanotaan että hän on vain elämäniloinen. Aina positiivisella asenteella mukana keksittiinpä tehdä mitä vain. Tylsistyy helposti ja keksii kyllä taidokkaasti itse viihdykettä itselleen.

o. Ristikallion Graniitti / t. Ristikallion Safiiri (varattu Sorel)

Syntynyt 08.04.2019

Ruunikko

i. Vähäjään Marmor KTK-III
e. Ahan Semmottis KTK-II

Varsa on tullut hyvin paljon isäänsä ja on siis melkoisen sulkeutunut, sellainen yhden ihmisen hevonen. Menee kuitenkin vaikka läpi harmaan kiven sen oman ihmisensä vuoksi, ja vaikka tästä ei saisikaan huippua kilpahevosta, niin uskollisen ystävän kyllä takuuvarmasti.

2 polviset varsat

o. Ristikallion Kuolemansynti / t. Ristikallion Supatus

Syntynyt 08.04.2019

Rautias

i. Turmeltajan Synninsuosija KTK-II
e. Hukanhelmen Kuiskina KTK-II

Kaikin puolin oikein mutkaton ja helppo tyyppi. Molemmat vanhemmat ovat KTK-II palkittuja ja hyviä kilpahevosia, eikä varsan odoteta jäävän yhtään huonommaksi. Vallan ahne tapaus tämä kyllä on.

o. Ristikallion Tuulihattu / t. Ristikallion Mansikkavaahto (varattu Humutin)

Syntynyt 08.04.2019

Rautias / ruunikko

i. Mörkövaaran Kummituskeksi KTK-II
e. Kaarnan Vadelmavohveli

Jokaisen pullahiiren unelmavarsa, erittäin makeista vanhemmista! Emän kanssa tähdätään kantakirjaan. Varsa jää hyvin suurella todennäköisyydellä pienhevosmittoihin.

Varsojen kuvat © Vapaasti by AK