Info

KRJ:n alaiset tarinakilpailut

PVM: 26.07.2018
VIP: 24.07.2018
Vastuuhenkilö reibili, VRL-10965
Järjestyspaikka Ristikallio (RIST4253)
Tulosten arvontatapa: Vastuuhenkilö laittaa tuotokset paremmuusjärjestykseen

Osallistumisohjeet ja muu ohjeistus

Luokkaan max. 30 ratsukkoa
Yhdeltä ratsastajalta max. 3 hevosta / luokka
Yksi hevonen saa osallistua max. kahteen (2) luokkaan, max. yhden (1) kerran / luokka
Ratsastajan VRL-tunnus on pakollinen, hevosen VH-tunnus on vapaaehtoinen
Kilpailut ovat avoinna vain suomenhevosratsukoille

- Tekstin pituutella ei ole väliä, pisin ei automaattisesti ole paras. Tekstin sujuvuus ja helppolukuisuus on tärkein.
- Tekstit ja mahdollinen kuva lähetetään kilpailujärjestäjän sähköpostiin viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä (24.07.2018). Osallistua voi ilman, että teksti on heti osallistumiseen kirjoitettu, kunhan teksti saapuu ennen kuin VIP umpeutuu, mielellään kuitenkin samassa viestissä osallistumisen kanssa.

Osallistuminen tapahtuu sähköpostiin virtuaalireibili@gmail.com otsikolla KRJ tarina

Muodossa
Luokka nro
Ratsastaja (VRL-00000) - Hevosen virallinen nimi VH000-000-0000
Kisasuoritus (=teksti + mahdollinen kuva liitteenä tai toimiva linkki sivulle, josta kuva löytyy)

Luokat

1. Helppo B (0/30)
Hevosesi on käyttäytynyt jotenkin oudosti koko päivän. Kisapaikalla suorituksesta ei meinannut tulla mitään, koska hevonen oli kovin jännittynyt. Kirjoita päivästä hevosen näkökulmasta. Mikä sitä vaivasi ja miksi?

2. Helppo A (0/30)
Kirjoita Facebook-päivitys kisapäivästänne. Päivityksessä tulee käyttää seuraavia sanoja: ihmeellinen - laiska - pielessä - rakas.
Järjestyksellä, jossa sanat tekstissä esiintyvät ei ole väliä. Sanoja saa taivuttaa, eli niiden ei ole pakko esiintyä täsmälleen yllä annetussa muodossa.

3. Vaativa B (0/30)
Hevosesi tai hevosenhoitajasi teki kilpailupaikalla jotain todella noloa. Mitä se oli? Voit kirjoittaa vapaavalintaisesti joko hevosen, hevosenhoitajan tai omasta näkökulmastasi olevan tarinan. Halutessasi voit piirtää tai liittää mukaan asiaan liittyvän kuvan.

Osallistujat / tulokset

1. Helppo B
ei osallistujia

2. Helppo A
1. Mila (VRL-11936) - Viisikon Nöösäneiti VH15-018-0107
Tänään lastasin rakkaan Nössykkäni traileriin ja lähdettiin sen kanssa kokeilemaan onnea Ristikallion koulukisoihin. Vaikka tamma onkin virallisesti kisaeläkkeellä jo, ei pienet kisat menoa haittaisi. Eipähän pääsis paisumaan laiskaksi pullamössöksi tuolla laitumen nurkassa. Harmi, etten ole aikaisemmin Nöösää omistanut. Kisaratsuna tää pieni tolloeinari on ihmeellinen! Olis ollu huippua päästä sen kanssa niin sanotusti kunnolla kisaamaan. Mikään ei mennyt pieleen (ainakaan omasta mielestä) ja kyllä me aika voittajan elkein kentältä ulos ratsastettiin. Toki tuomarit olivat hieman eri mieltä asiasta, mutta se ei meitä häirinnyt. Enköhän mä vielä jatkossakin Nössyläisen kanssa jossain kisoissa pyörähdä mielen virkistykseksi...

3. Vaativa B
ei osallistujia